Logotip AOGA
ASSESSORIA D'OPERACIONS
I GESTIË AERON└UTICA
AOGA, l'aviaciˇ des d'una perspectiva
mediambiental
Empresa » Disseny aeroportuari

La geometria, arquitectura i esquema de cada aeroport sˇn peša clau en la posterior afecciˇ sonora que l'operaciˇ del mateix produirÓ. En ocasions, petites intervencions sobre la infraestructura, com feines menors de pavimentaciˇ o desplašament de redioajudes i altres, poden permetre canvis substancials en la gestiˇ aŔria amb beneficis altament considerables sobre la qualitat mediambiental. AOGA desenvolupa treballs sobre el disseny aeroportuari en les segŘents Órees:

Esquema de pistes: elaboraciˇ d'estudis sobre canvis de geometria aeroportuÓria mitjanšant la construcciˇ de pistes noves, prolongaciˇ de pistes ja existents, carrers de rodatge, by pass i altres elements amb els que del seu desenvolupament poden derivar-se millores en la infraestructura.
Estudis de capacitat: AOGA disposa de capacitaciˇ SIMMOD, eina informÓtica que permet predir la capacitat d'un aeroport en funciˇ de diversos parÓmetres que incorporats a la mateixa proporcionen resultats d'elevada precisiˇ. Des de l'any 2007, AOGA forma part del ESUG (European SIMMOD Users Group) grup europeu d'especialistes en SIMMOD que es reuneix peri˛dicament per a intercanviar experiŔncies i projectes.
Maniobres a terra: estudis sobre optimitzaciˇ de rutes de rodatge d'aeronaus, ROT,s o temps d'ocupaciˇ de pistes per aeronaus en sortida o arribada, desplašament de radioajudes en la seva relaciˇ amb els elements anteriors, i altres parÓmetres amb incidŔncia directa en la millora de la flu´desa dels trÓfics aeris en les seves operacions i moviments a terra.
Aoga, SL © 2009 | Disseny i desenvolupament